Margarita Grouper Fileuri

Fileurile de grup Margarita necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 196 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fileuri de grup cu citrice-fenicul, Fileuri de Grouper la grătar cu Salsa Creolă, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati.
Instrucțiuni
Așezați fileurile într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci și presărați cu 1/4 linguriță de sare.
Combinați 1/2 linguriță de sare, coriandru și următoarele 7 ingrediente (coriandru prin cățel de usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de coriandru peste fileuri și se întoarce la strat. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți peștele din vas; aruncați marinada.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Garnisiți peștele cu arpagic tocat și pene de var, dacă doriți.
Notă: păstrați fileurile gătite la frigider până la 1 zi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.