Margarita Chips
Chipsurile Margarita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 189 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, ulei vegetal, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita, O Margarita cu portocale de sânge foarte fructe de pădure pentru Ziua Națională Margarita, și Margarita Quesadilla de pui cu Margarita Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea și coaja de tei.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 35
Prăjiți pene de tortilla în loturi mici în ulei fierbinte aproximativ 30 de secunde sau până devin aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare de var.
Notă: sarea de var de casă are un gust mai proaspăt decât sarea de var ambalată.