Mare-Lot Veggie Chili

Mare-Lot Veggie Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chili Veggie cu loturi mari. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 184 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei vegetal, porumb de sâmbure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Mare-Lot Chili, Clătite mari și pufoase din lapte copt, și Ardei Iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut morcovi și ceapă în ulei fierbinte într - un 5-la 6-qt. Cuptorul olandez la foc mediu 7 minute sau până când ceapa este translucidă. Se amestecă jumătate din pachetul de ardei roșu din kitul de chili; se amestecă toate pachetele rămase. Amestec Saut 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ardei RoșuArdei Roșu
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Se serveste cu topping-uri dorite.
4
Notă: Am testat cu Kit de Chili alarmă 2 Wick Fowler lui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate74
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista