Mamey Coulis
Mamey Coulis este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 46 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mamey, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Mamey Milkshake, Pesto Coulis, și Berry Coulis Parfait.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu până când este fierbinte. Saut mamey, ceapă și usturoi 5 minute.
Adăugați apă, vin și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până se înmoaie.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Se toarnă amestecul într-un robot de bucătărie sau blender, se acoperă și se procesează până se omogenizează.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; se amestecă sucul de lămâie și sarea.