Mahi Mahi Cu Ceapă Și Ciuperci
Mahi Mahi cu ceapă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 529 calorii, 67g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $12.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Rețete similare includ Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise), Mahi-Mahi în ciuperci și vermut, și Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și gătiți ceapa, ciupercile și usturoiul la foc mediu până când ceapa este transparentă.
Tăiați mahi mahi în file lungi de 3 inci.
Așezați fileurile Mahi Mahi peste ceapă, ciuperci și usturoi. Sare și piper prima parte a filetelor după gust.
Adăugați vin alb de gătit și suc de lămâie.
Acoperiți și gătiți 4 până la 5 minute. Întoarceți fileurile și sareți și piperați a doua parte după gust. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand pestele se fulgi usor.
Scoateți numai peștele pe o farfurie încălzită și păstrați-l cald până când sosul este gata.
În aceeași tigaie cu toate ceapa, ciupercile, usturoiul și vinul de gătit, ridicați focul la mediu/mare. Aduceți la fierbere. Se dizolvă amidonul de porumb în cele 2 linguri de apă; se amestecă în tigaie. Se amestecă sosul continuu până când sosul se îngroașă până la consistența dorită.
Se toarnă sosul peste filetele mahi mahi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.