Macaroane de ciocolată cu umplutură de ciocolată sau Caramel
Macaroanele de ciocolată cu umplutură de ciocolată sau Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frișcă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat și umplutură de ciocolată, Macaroane Cu Caramel De Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Macaroane Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele și untul la foc mic într-o cratiță medie grea.
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Transferați în castron mic. Mișto. Acoperiți și refrigerați până când este gros și rece, cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu. Aduceți 4 linguri de unt și smântână pentru a fierbe într-o cratiță mică și grea. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Bol de ancorare cu amestec de gălbenuș prin plasarea bolului pe prosopul de bucătărie umed; pus deoparte.
Se amestecă zahărul și 6 linguri de apă într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, periați ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și o tigaie învârtită, astfel încât caramelul să se coloreze uniform, aproximativ 10 minute. Bateți încet caramelul fierbinte în amestecul de gălbenușuri, apoi bateți până se omogenizează.
Transferați amestecul de caramel într-un castron mic; lăsați să stea până nu se mai încălzește la atingere (caramelul va deveni prea gros dacă se răcește prea mult), aproximativ 1 oră.
Bateți untul rămas. Se acoperă și se răcește până se îngroașă și se răcește, cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Amestecați zahărul pudră și migdalele în procesor până când nucile sunt măcinate în pulbere, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, aproximativ 8 minute.
Adăugați cacao și amestecați încă 1 minut. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți amestecul de nuci în alb în 4 adaosuri, făcând aluat gros.
Lingură jumătate din aluat în pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund simplu de 1/2 inch. Puneți aluatul pe fiecare foaie pregătită în 12 movile de mărimea nucului, distanțând movilele (fursecurile se vor răspândi ușor).
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când sunt ferme pentru a atinge în centru și uscate și crăpate deasupra, aproximativ 11 minute. Glisați pergamentul cu fursecuri pe suprafața de lucru; fursecuri reci. Repetați cu aluatul rămas, răciți complet foile și căptușiți cu pergament curat pentru fiecare lot.
Aranjați 1 macaroon, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru. Aruncați 1 lingură de umplutură pe cookie. Sus cu al doilea macaroon, cu partea plată în jos. Apăsați ușor pentru a adera, făcând sandwich. Repetați cu macaroanele rămase și umplutura. Aranjați macaroane pe platou. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi.