Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză afumată. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți parmezan, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, încălziți cuptorul la 375 diametru F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frișca, muștarul, sarea și ardeiul roșu până la fierbere. Reduceți căldura; se amestecă brânza Cheddar cu sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Budincă Instantă De Lămâie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă sosul peste macaroane. Se amestecă roșiile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se toarnă în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați parmezanul și pesmetul. Se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se presară deasupra amestecului de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
6
Coaceți neacoperit 15-20 de minute sau până când marginile sunt Bulbuc și partea de sus este maro auriu.