Mac și brânză de Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac-ul sudic și brânza. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, piper, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. gătiți macaroane într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când tăiței sunt foarte fragede.
Se scurge; transferați într-un vas de copt de 3 litri.
Între timp, topiți untul într-un mediuoală la foc mediu.
Bateți în făinăși gătiți, amestecând,până la auriu pal, aproximativ 2 minute.
Whisking viguros șiîn mod constant, adăugați treptat lapte. Adu-l pe asimmer. Reduceți căldura la minim; adăugați 2 1/2 căni
Brânză americană și se amestecă până se topește.
Se amestecă parmezan, piper și muștarpulbere. Se condimentează cu sare.
Se toarnă sosul de brânză peste tăițefel de mâncare; se amestecă pentru a acoperi.
Presărați 1/2 cană rămasă
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți până când brânza este rumenită pe partea de sus șibule în jurul marginilor, 40-45 de minute.