Măsline Prăjite Italiene

Măsline Prăjite Italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați măsline prăjite italiene. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 145 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 69 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, cimbru, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Măsline Prăjite Italiene, Saut Italienesc, și Pui cu capere și măsline italiene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o pungă de patiserie, un vârf simplu cu deschidere de 1/4 inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
3
Într-un castron mic, combinați brânzeturile, cimbru și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți amestecul de brânză în punga de patiserie. Introduceți amestecul de brânză în fiecare măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Așezați făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă oul bătut într-un alt castron mic și pesmetul într-un al treilea castron mic. Dragați măslinele în făină. Folosind o lingură cu fante, scoateți măslinele și puneți-le în castron cu oul bătut. Înveliți măslinele cu oul și transferați-le în vasul cu pesmet. Înveliți măslinele cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MăslineMăsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3de altfel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
8
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjire introdus în ulei ajunge la 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în câteva minute.) Prăjiți măslinele, în loturi, timp de 30 până la 45 de secunde până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Scurgeți măslinele prăjite pe prosoape de hârtie. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateNormal
Gata În9 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista