Mămăligă cu brânză la cuptor cu Bietă Elvețiană

Mămăligă cu brânză la cuptor cu Bietă Elvețiană
Mămăligă de brânză la cuptor cu brânză elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, bietă elvețiană, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Mămăligă la cuptor cu brânză elvețiană și brânză, Galete De Mămăligă Cu Praz Și Bietă Elvețiană, și Filet de porc cu smog elvețian și mămăligă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti bietă, îndepărtați tulpinile și coastele centrale. Aruncați tulpinile și tocați coastele; tăiați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați coaste și 2 linguri de apă; acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Adăugați frunzele; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se ofilesc.
7
Pentru a pregăti mămăliga, puneți 1 3/4 căni de apă, sare și bulion într-o cratiță mare. Adăugați treptat făina de porumb, amestecând continuu cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți 8 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați brânzeturi, amestecând constant cu un bici. Lingurați jumătate de mămăligă într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit, răspândind uniform. Se acoperă cu amestecul de bietă. Puneți smântână peste bietă, răspândind uniform. Adăugați rapid polenta rămasă, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 5 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista