Lollipops De Ciocolată De Halloween

Lollipops De Ciocolată De Halloween
Halloween ciocolata acadele ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 306 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bețe de acadea, extract de nucă de cocos, forme de acadea/bomboane de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lollipops De Pește De Ciocolată, Dragă Ciocolată Acadele, și Ciocolată Orez Krispie Acadele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de vanilie la 70% putere timp de 1 minut; se amestecă. Cuptor cu microunde la intervale suplimentare de 10 până la 20 de secunde, amestecând până la neted. Se amestecă extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf rotund de patiserie #3.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Transferați chipsurile de vanilie topite în pungă. Umpleți matrițele fantomă cu trei sferturi pline. Apăsați un băț de acadea în fiecare fantomă; top cu o cantitate mică de chipsuri topite. Congelați până la fermitate, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte chipsurile topite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
4
Topiți chipsurile de ciocolată cu lapte la 70% putere timp de 1 minut; se amestecă. Cuptor cu microunde la intervale suplimentare de 10 până la 20 de secunde, amestecând până la neted. Se amestecă extractul de portocale. Pregătiți o a doua patiserie sau pungă de plastic; introduceți vârful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Transferați ciocolata topită în pungă. Umpleți matrițele de dovleac cu trei sferturi pline. Apăsați un băț de acadea în fiecare dovleac; top cu o cantitate mică de ciocolată. Congelați până la fermitate, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte ciocolata topită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
6
Scoateți acadele din matrițe. Utilizați chips-uri topite rezervate pentru a adăuga fețe la fantome și dovleci. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AcadeleAcadele
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista