Linte Bogat Fierte

Linte Bogat Fierte
O porție conține 375 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,87 USD pe porție. Această rețetă din roșii conservate are 28 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de apă, roșii de staniu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de prune bogat condimentat, Linte Fierte, și Linte Puy Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 170C / 150C / 163° / gaz marca 3.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Începeți cu ceapa. Obțineți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, usturoiul, uleiul de măsline extravirgin și 2 linguri de apă. Acoperiți tigaia și puneți-o la foc mediu. Transpirați timp de 7-10 minute până când ceapa și usturoiul sunt moi, adăugând încă 2 linguri de apă dacă încep să se usuce. Scoate capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați piureul de roșii. Întoarceți căldura la mare. Se prăjește, amestecând constant, timp de 2 minute, urmărind cu atenție, până când piureul de roșii se rumeneste ușor. Când miroase a roșii uscate la soare, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
5
Adăugați vinul roșu și lintea. Aduceți la fierbere și fierbeți până când vinul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
LinteLinte
6
Adăugați roșiile conservate, frunzele de dafin și apa de 700 ml. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Acoperiți tigaia și dați-o la cuptor. Fierbeți lintea timp de 30 de minute. Luați capacul. Fierbeți încă 30 de minute, amestecând de două ori sau până când lintea este fragedă, dar își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Când lintea este gătită, lichidul trebuie să fie gros și chiar la nivelul lintei. Dacă există prea mult lichid, fierbeți timp de 1-2 minute. Condimentează după gust cu sare, zahăr și piper. Acoperiți bine tigaia și lăsați să stea 10 minute pentru a permite lintei să absoarbă condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista