Legume"Spaghete"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați "spaghetele" de legume. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fistic, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Spaghete "vegetale", Plăcintă Cu Spaghete Cu Legume Cu Brânză, și Sos De Spaghete De Legume.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron pe jumătate cu gheață și apă. Tăiați morcovii cu un tăietor spiralat în spirale lungi și subțiri (sau julienne-le). Apoi tăiați fiecare buclă în cruce pentru a face secțiuni lungi de 3 inci. Blanch morcovi în apă fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Scoateți și plonjați în apă cu gheață.
Se scurge și se lasă deoparte.
Bateți uleiul, sucul de portocale și oțetul într-un castron.
Se adaugă sare și se amestecă bine. Pune deoparte. Prăjiți fisticul într-o tigaie mică până când este parfumat. Se taie în bucăți. Amestecați sfecla tăiată cubulețe într-un blender până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați morcovii cu pansament. Împărțiți morcovii între 8 farfurii mici. Lingură 1 lingură iaurt pe fiecare farfurie, lângă fiecare movilă de morcovi, apoi lingură 1 lingură piure de sfeclă deasupra iaurtului. Împărțiți zmeura și fisticul între farfurii.
Se ornează cu mentă și coriandru.