Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați "spaghetele" de legume. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fistic, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Spaghete "vegetale", Plăcintă Cu Spaghete Cu Legume Cu Brânză, și Sos De Spaghete De Legume.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron pe jumătate cu gheață și apă. Tăiați morcovii cu un tăietor spiralat în spirale lungi și subțiri (sau julienne-le). Apoi tăiați fiecare buclă în cruce pentru a face secțiuni lungi de 3 inci. Blanch morcovi în apă fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți și plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Bateți uleiul, sucul de portocale și oțetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă sare și se amestecă bine. Pune deoparte. Prăjiți fisticul într-o tigaie mică până când este parfumat. Se taie în bucăți. Amestecați sfecla tăiată cubulețe într-un blender până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați morcovii cu pansament. Împărțiți morcovii între 8 farfurii mici. Lingură 1 lingură iaurt pe fiecare farfurie, lângă fiecare movilă de morcovi, apoi lingură 1 lingură piure de sfeclă deasupra iaurtului. Împărțiți zmeura și fisticul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Grăsime De Porc înapoi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Sifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă