Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați "spaghetele" de legume. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fistic, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Spaghete "vegetale", Plăcintă Cu Spaghete Cu Legume Cu Brânză, și Sos De Spaghete De Legume.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron pe jumătate cu gheață și apă. Tăiați morcovii cu un tăietor spiralat în spirale lungi și subțiri (sau julienne-le). Apoi tăiați fiecare buclă în cruce pentru a face secțiuni lungi de 3 inci. Blanch morcovi în apă fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Căni De Nectar De Pere
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți și plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Bateți uleiul, sucul de portocale și oțetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Se adaugă sare și se amestecă bine. Pune deoparte. Prăjiți fisticul într-o tigaie mică până când este parfumat. Se taie în bucăți. Amestecați sfecla tăiată cubulețe într-un blender până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați morcovii cu pansament. Împărțiți morcovii între 8 farfurii mici. Lingură 1 lingură iaurt pe fiecare farfurie, lângă fiecare movilă de morcovi, apoi lingură 1 lingură piure de sfeclă deasupra iaurtului. Împărțiți zmeura și fisticul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ornează cu mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm