Legume"Spaghete"

Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați "spaghetele" de legume. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fistic, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Spaghete "vegetale", Plăcintă Cu Spaghete Cu Legume Cu Brânză, și Sos De Spaghete De Legume.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron pe jumătate cu gheață și apă. Tăiați morcovii cu un tăietor spiralat în spirale lungi și subțiri (sau julienne-le). Apoi tăiați fiecare buclă în cruce pentru a face secțiuni lungi de 3 inci. Blanch morcovi în apă fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți și plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Bateți uleiul, sucul de portocale și oțetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se adaugă sare și se amestecă bine. Pune deoparte. Prăjiți fisticul într-o tigaie mică până când este parfumat. Se taie în bucăți. Amestecați sfecla tăiată cubulețe într-un blender până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați morcovii cu pansament. Împărțiți morcovii între 8 farfurii mici. Lingură 1 lingură iaurt pe fiecare farfurie, lângă fiecare movilă de morcovi, apoi lingură 1 lingură piure de sfeclă deasupra iaurtului. Împărțiți zmeura și fisticul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ornează cu mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista