Legume marinate la grătar cu Mozzarella proaspătă

Legume marinate la grătar cu Mozzarella proaspătă
Legumele marinate la grătar cu Mozzarella proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 554 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, brânză mozzarella ambalată în apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări Proaspete De Mozzarella Marinate Cu Ierburi, Împachetări Proaspete De Mozzarella Marinate Cu Ierburi, și Salată Proaspătă De Mozzarellan Și Căpșuni Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 linguri de ulei în fiecare din cele 3 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați menta tocată în primul bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați busuioc și jumătate de usturoi în al doilea castron și adăugați ardeiul roșu zdrobit uscat și usturoiul rămas în al treilea castron. Condimentează fiecare ulei cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați dovleceii și 2 linguri de marinată de mentă într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați vinetele și 2 linguri de marinată de busuioc într-un alt castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
MarinadaMarinada
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați ardeii grași și 2 linguri de marinată cu piper zdrobit în al treilea castron; aruncați pentru a acoperi. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MarinadaMarinada
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând ocazional.)
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți legumele până când sunt carbonizate și fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute. Aranjați legumele pe platou; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți fiecare cu marinada sa. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
11
Adăugați brânză în platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista