Legume Marinate La Grătar
Legumele marinate la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă $1.15 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, dovlecei, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Legume Marinate La Grătar, Legume Marinate La Grătar, și Legume la grătar marinate cu ierburi.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile de ciuperci și aruncați; tăiați ciupercile în jumătate. Tăiați în diagonală dovleceii și dovleceii; tăiați ardeii grași și ceapa în fâșii de 1 inch.
Așezați legumele într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Bateți împreună uleiul și următoarele 5 ingrediente până se omogenizează.
Se toarnă peste legume. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Scoateți legumele din marinadă, rezervând marinada.
Grătiți legumele într-un wok pentru grătar sau coș metalic, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute, amestecând ocazional și ungând cu marinată rezervată.