Legume la grătar cu unt de coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la grătar cu unt de coriandru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Un amestec de sare, dovlecei, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cilantro-unt somon și legume în pergament, Legume la grătar cu pansament cu coriandru-iaurt, și Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă pentru a acoperi 1 oră. Cojiți cojile de porumb, lăsând cojile atașate.
Întindeți uniform untul de coriandru peste porumb, roșii și dovlecei; se presară sare și piper. Trageți cojile peste porumb și răsuciți bine capetele.
Așezați roșiile și dovleceii într-un coș de grătar.
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 până la 15 minute sau până când dovleceii și roșiile sunt fragede, întorcând des porumbul. Gratiți porumbul încă 5 până la 10 minute sau până se înmoaie. (Marginile cojii se vor înnegri.)
Serviți legumele imediat.