Legume la grătar cu unt de coriandru

Legume la grătar cu unt de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la grătar cu unt de coriandru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Un amestec de sare, dovlecei, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cilantro-unt somon și legume în pergament, Legume la grătar cu pansament cu coriandru-iaurt, și Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porumbul în apă pentru a acoperi 1 oră. Cojiți cojile de porumb, lăsând cojile atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
ApăApă
PorumbPorumb
2
Îndepărtați mătăsurile.
3
Întindeți uniform untul de coriandru peste porumb, roșii și dovlecei; se presară sare și piper. Trageți cojile peste porumb și răsuciți bine capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
PorumbPorumb
4
Așezați roșiile și dovleceii într-un coș de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
10 până la 15 minute sau până când dovleceii și roșiile sunt fragede, întorcând des porumbul. Gratiți porumbul încă 5 până la 10 minute sau până se înmoaie. (Marginile cojii se vor înnegri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
TomateTomate
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Îndepărtați cojile.
8
Serviți legumele imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
9
Garnisiți, dacă doriți.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista