Legume la grătar și Ravioli

Legume la grătar și Ravioli
Legume la grătar și Ravioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu brânză, ardei grași, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Legume la grătar și Ravioli, Legume stivuite și Ravioli, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei.

Instrucțiuni

1
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentrucăldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se amestecă 2 linguri de ulei, piperul de usturoi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Periați pe părțile tăiate ale legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Acoperiți și grătați dovleceii, ardeii grași și ceapa,tăiați părțile în jos, 10 până la 12 minute, perindând ocazional cu amestec de ulei, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
În timp ce legumele sunt la grătar, gătiți și scurgeți ravioli conform indicațiilorpachet. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Tăiați dovleceii transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8
Tăiați ardeii grași înfelii. Separați ceapa în bucăți. Toss ravioli, legume, 2tabloons rămase ulei, busuioc și cimbru; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
RavioliRavioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
9
Se presara cubrânză.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista