Legume la grătar și Ravioli

Legume la grătar și Ravioli ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ravioli umpluți cu brânză, ardei grași, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Legume la grătar și Ravioli, Legume stivuite și Ravioli, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul cu spray de gătit.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentrucăldură directă.
Se amestecă 2 linguri de ulei, piperul de usturoi și sarea.
Periați pe părțile tăiate ale legumelor.
Acoperiți și grătați dovleceii, ardeii grași și ceapa,tăiați părțile în jos, 10 până la 12 minute, perindând ocazional cu amestec de ulei, până când sunt fragede.
În timp ce legumele sunt la grătar, gătiți și scurgeți ravioli conform indicațiilorpachet. Reveniți la cratiță.
Tăiați dovleceii transversal în felii de 1/4 inch.
Tăiați ardeii grași înfelii. Separați ceapa în bucăți. Toss ravioli, legume, 2tabloons rămase ulei, busuioc și cimbru; căldură prin.