Legume Glazurate
Legumele glazurate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 204 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi pentru copii, oțet, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Legume Glazurate Cu Soia, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume Rădăcinoase Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare din varza de Bruxelles. Tăiați capetele tulpinii și tăiați un X superficial pe fund.
Aburiți varza de Bruxelles și morcovii într-un coș cu aburi peste apă clocotită timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Gatiti zaharul brun si urmatoarele 3 ingrediente intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 5 minute sau pana cand amestecul incepe sa se caramelizeze.
Adăugați ceapa; gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, 10-12 minute sau pana cand ceapa este glazurata si frageda.
Adăugați varză de Bruxelles, morcovi și porumb pentru bebeluși; gătiți, amestecând ușor, 5 minute sau până când se încălzește bine.