Legume de iarnă coapte

Legume de iarnă la cuptor durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 6 porții, cu 159 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de napi, morcovi, căpșuni de usturoi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfectă pentru iarnă . Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 98% , ceea ce este minunat. Rețete similare includ Legume de iarnă la cuptor cu dressing balsamic , O singură supă, Două moduri: legume bucăți mari și cremă de legume și Garnitură de iarnă la cuptor .
Instrucțiuni
Puneți primele șapte ingrediente într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Combinați uleiul, sarea, cimbrul și piperul; stropiți legumele și amestecați pentru a le acoperi.
Coaceți, fără capac, la 220°C timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie, amestecând ocazional.