Lasagna de legume cu brânză de caju este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 549 calorii. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 200 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, pastă miso, smog elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Lasagna de legume prăjite cu brânză de capră, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna vegană fără coacere cu Ricotta de caju-busuioc.