Reteta lasagna Bolognese ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 615 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, veți obține un sos care servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 722 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 Faceți soffritto.
2
Combinați pancetta, ceapa, țelina și morcovul în tigaia saut cu unt și gătiți la foc mediu până când ceapa devine auriu pal.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de vită, carnea de porc, cârnații la soffritto și creșteți focul la mare; gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se presară cu cuișoare, scorțișoară și piper. 3 Se amestecă roșiile, se aduce la foc mic și se reduce focul la mediu. Gatiti la foc mediu timp de 15 minute. Dacă utilizați roșii întregi conservate, rupeți-le în timp ce le adăugați în sos.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se adaugă lapte și se condimentează cu sare de mare. Apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 2 și 1/2 ore. Se amestecă cel puțin la fiecare 20 de minute. Ori de câte ori sosul fierbe până la punctul în care se lipeste de fundul tigaiei, adăugați doar 1/4 cană de apă și răzuiți bucățile rumenite de jos și continuați să gătiți. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți laptele până aproape fierbe într-o tigaie cu sos cu fund greu. Într-o tigaie separată topiți untul nesărat cu făina la foc mic. Se amestecă rapid cu o lingură. Gatiti acest lucru timp de 1 minut si apoi scoateti-l de pe foc. (A se vedea Wikipedia pe sosul B-Chamel pentru mai multe informații despre acest sos.)6 adăugați încet jumătate din laptele fierbinte în amestecul de unt și făină. În timpul acestui proces se amestecă constant.7 readuceți amestecul de lapte, unt, făină la foc mic până când sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați laptele rămas încet, amestecând-o în sosul îngroșat. Continuați să amestecați până când ajunge la fierbere.8 condimentați cu puțină sare de mare și continuați să amestecați până când s-a dezvoltat consistența potrivită. Dacă se formează bulgări, bateți-le rapid cu un tel până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc. 9 Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. gătiți lasagna conform instrucțiunilor. Aproximativ 8 minute în 6 litri de apă sărată clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scurgeți, clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Așezați tăiței individuali de lasagna pe prosoape de bucătărie, fără a atinge, astfel încât să nu se lipească între ele în timp ce stratificați caserola. 10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
11
Întindeți puțin ulei de măsline în interiorul unei tigaie de 13x9 inci. Asigurați-vă că tava de copt nu este reactivă - pyrex sau oțel inoxidabil. Nu folosiți o tigaie din aluminiu, deoarece va reacționa cu aciditatea sosului și va strica aroma. Puneți mai întâi un strat de tăiței lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Strat pe o treime din sosul bolognez, apoi o treime din sosul bechamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Se presară parmezan ras. Repetați încă de două ori. Se acoperă cu un strat final de tăiței și se presară parmezan ras.11 cort caserola cu folie de aluminiu. Puneți lasagna în raftul din mijloc al unui cuptor 375 F preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Coaceți timp de 20-30 de minute, până când blatul începe să se rumenească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 5-10 minute înainte de servire.