Languste Fierbe

Languste Fierbe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să fierbeți languste. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, fulgi de piper, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Languste Fierbe, Languste Fierbe, și Languste Fierbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 galoane de apă la fierbere într-un vas de 19 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați frunze de dafin și următoarele 12 ingrediente în apă. Reveniți la fierberea rulantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ApăApă
3
Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, 30 de minute.
4
Adăugați languste. Se aduce la fierbere la foc mare; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
5
Scoateți vasul de pe foc; lăsați să stea 30 de minute. (Pentru languste mai picante, lăsați să stea 45 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți languste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
7
Serviți pe platouri mari sau ziare.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții3
Scor De Sănătate30
Revista