Lamb Champvallon
Lamb Champvallon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 794 calorii, 39G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, umăr de miel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Champvallon, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză).
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare setat la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând adesea până când sunt parfumate, înmuiate și abia încep să se coloreze.
Scoateți ceapa și usturoiul din tigaie și dați deoparte.
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie. Condimentează mielul generos cu sare și piper. Gatiti mielul cat mai aproape de un singur strat, pana se rumeneste bine. Aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Dacă există prea multă carne pentru a se potrivi confortabil în oală, lucrați în loturi, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Transferați carnea într-un castron pe măsură ce gătește în acest caz. Când toată carnea este gătită, întoarceți-o în oală și deglazați tigaia cu vinul alb, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund. Apoi adăugați 2 căni de bulion, amestecul de ceapă și 1 lingură de rozmarin tocat. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți; amestecând ocazional. Fierbeți până când carnea este fragedă și lichidul s-a redus și s-a îngroșat. Aproximativ 1 oră.Înveliți un vas de copt oval de 12 inci cu o parte din unt. Pune restul deoparte. Acoperiți fundul vasului de copt cu aproximativ jumătate din feliile de cartofi. Începeți de-a lungul marginii exterioare și lucrați spre interior, suprapunând fiecare felie de cartof în timp ce lucrați.
Presărați cartofii cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Se toarnă mielul și tot lichidul său peste cartofi. Dacă este necesar, adăugați ceașca rămasă de stoc pentru a vă asigura că lichidul se ridică la aproximativ 3/4 din drum peste bucățile de miel. Acoperiți mielul cu mai multe felii de cartofi într-un mod similar cu cel de jos, fiind sigur că se suprapun. Scopul este de a sigila oarecum carnea din interior.
Presărați rozmarin suplimentar, sare și piper și câteva bucăți de unt ici și colo.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F până când blatul se rumeneste frumos și marginile cartofului sunt crocante, aproximativ 1 oră.
Scoateți vasul din cuptor și lăsați-l să se răcească oarecum pentru a se configura înainte de servire.