Lămâie-mărar legume aburite necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, buruieni de mărar, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Legume Rădăcinoase Aburite Cu Unt De Mărar, Morcovi aburiți cu vinetă de lămâie-mărar, și Morcovi aburiți cu vinetă de lămâie-mărar.
Instrucțiuni
1
Așezați legumele într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mare de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 10-12 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Într-un castron mare de servire, combinați untul, sucul de lămâie, sarea, mărarul și piperul.