Khatte Chole Indian (năut fierbinte și acru)

Khatte Chole Indian (năut fierbinte și acru)
Rețeta Indian Khatte Chole (năut fierbinte și acru) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, coriandru, ardei iute picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Năut Indian Picant-Acru Cu Conopidă, palak chole, cum se face palak chole / năut de spanac, și Năut Condimentat (Chole) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista