Kentucky Hot Browns

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kentucky Hot Browns. Pentru $14.64 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 230g de proteine, 142g de grăsime, și un total de 2289 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, piept de curcan prăjit, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Kentucky Hot Browns, Kentucky Hot Browns, și Kentucky Hot Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Frecați pieptul întreg cu unt și condimentați cu sare și piper.
Se pune într-o tigaie mică și se prăjește timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 155 de grade F, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor, cort slab cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță medie.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Bateți laptele, dați la fiert și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și făina s-a fiert, aproximativ 4 până la 5 minute.
Bateți brânza și gătiți până când brânza s-a topit. Condimentează cu nucșoară și sare și piper, după gust.
Bateți împreună ouăle, laptele și sarea într-un bol mediu. Înmuiați fiecare felie de pâine în amestec și lăsați să stea aproximativ 30 de secunde sau până când se înmoaie complet.
Încălziți 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti 4 felii de paine la un moment dat pana se rumenesc pe ambele parti.
Scoateți și așezați pe o foaie de copt. Repetați cu pâinea rămasă.
Așezați pâinea de ou pe o foaie de copt, așezați-o sub broiler și încălziți-o pe ambele părți timp de 20 de secunde doar pentru a se încălzi.
Topiți fiecare felie de pâine cu 2 până la 3 felii de curcan și 2 felii de roșii, sos de oală deasupra și împărțiți brânza cheddar și parmezanul peste partea superioară a fiecărei felii.
Așezați sub broiler și gătiți până la bule și blatul este maro auriu.
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare felie cu 2 felii de slănină și presărați fiecare felie cu arpagic și pătrunjel.