Kebaburi de bizon la grătar peste mazăre bătută

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Kebaburile de bizon la grătar peste mazărea bătută ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre, suc de lămâie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de rață la grătar cu mazăre bătută, Zimbri Ribeye Kebab, și Kebaburi De Miel Bătute.
Instrucțiuni
Înmuiați 12 frigarui de lemn 20 de minute.
Bateți împreună iaurtul, 2 linguri de mentă, feta, usturoiul, sucul de lămâie și coaja. Acoperiți și răciți.
Se amestecă pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente într-un castron. Formați în 12 bile; filetați pe frigarui. Formați în ovale.
Înveliți tigaia pentru grătar cu spray de gătit; preîncălziți la foc mediu-mare. Gatiti kebab - urile, intoarcerea, 4 minute pentru mediu.
Înveliți tigaia antiaderentă cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti ceapa 2 minute. Se amestecă mazărea; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 2 linguri de mentă.
Împărțiți legumele și frigăruile între 4 farfurii.
Se servește cu sos de iaurt.