Kebab De Vită

Kebab De Vită
Kebab-urile de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 911 calorii. Un amestec de iaurt, usturoi, friptură rotundă de jos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Kebab De Vită, Kebab De Vită, și Carne de vită și legume Kebab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 frigarui de bambus, înmuiate în apă timp de aproximativ 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Într-un castron mare amestecati împreună ulei de canola, usturoi, iaurt, chimen, sare, piper și sos fierbinte. Rezervați jumătate din marinată, într-un bol acoperit și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați cuburi de vită în marinada rămasă, acoperiți și refrigerați oriunde de la 30 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu. Asigurați-vă că ungeți suprafața grătarului înainte de a grăta kebab-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Filetați cuburi de carne de vită și bucăți de ceapă pe frigarui, alternând 3 bucăți de carne de vită și ceapă pe frigarui. Puneți deoparte cuburi suplimentare de vită pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Puneți frigarui pe tigaia de grătar și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Așezați kebab - urile pe un platou de servire împreună cu cuscus picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
9
Stropiți cu o parte din marinada rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Sotati usturoiul cu fulgi de ardei rosu timp de 2 minute, avand grija sa nu ardeti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
12
Se adaugă supa de pui, rândul său, până la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
13
Lăsați să stea 5 minute. Condimentează cu sare și piper și puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
14
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista