Kebab de miel fructat cu maioneză de ardei iute

Fruity miel kebab cu ardei iute mayo este un curs principal care servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 761 calorii, 28G de proteine, și 54g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, ananas, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ierburile, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul și unele condimente, se adaugă mielul și se întoarce pentru a-l acoperi în marinată.
Infilați mielul, ardeii și ananasul pe 8 frigarui metalice, alternând ingredientele pe măsură ce mergeți.
Încălziți grătarul sau o tigaie la cald, apoi gătiți frigăruile timp de 8-10 minute întorcându-se frecvent.
Între timp amestecați maiaua cu ardeiul iute, coriandrul și sucul de lămâie. Condimentați și serviți cu kebab-urile.