Joc găini cu rodii: Beccazini

Joc găini cu rodii: Beccazini
Găini de joc cu rodii: Beccazini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 1275 calorii, 80g de proteine, și 92g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până portocale ai putea urma acest curs principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Găini De Vânat La Grătar, Caraibe Joc Găini, și Cornish Joc Găini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți semințele de rodie cu Marsala. S-ar putea să trebuiască să folosiți mai mult Marsala. Se amestecă ușor în mentă și se lasă deoparte, acoperită, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Condimentează păsările în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Scurgeți semințele de rodie și menta, rezervând lichidul. Umpleți păsările cu o parte din semințe, rezervând restul pentru utilizare ulterioară și menta. Folosind un ac, fixați pasărea strâns, astfel încât cavitatea interioară să fie închisă și sigilată închisă cumpărați cele 2 picioare. Înfășurați fiecare pasăre într-o felie de pancetta, folosind palmele pentru a apăsa pancetta strâns împotriva păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline, untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3 frunze de salvie și gătiți 1 minut înainte de a adăuga găinile. Se rumenesc păsările pe toate părțile la foc mare până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Coborâți căldura și adăugați frunzele de salvie rămase și semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Puneți cratița în cuptor timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți găinile cu 3 linguri de Marsala rămasă și bateți cu 4 linguri de unt rămas. Ungeți găinile cu sucurile de tigaie și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute. Într-o cratiță mică, topiți untul rămas la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se adaugă coaja de portocală și se sotează ușor timp de 5 minute, amestecând ușor, astfel încât coaja să absoarbă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Scoateți cojile Sotate de pe foc.
12
Scoateți găinile din cuptor și transferați-le într-un vas de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Presărați găinile cu coaja de portocală și stropiți-le cu sucuri de tigaie și semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista