Jeleuri cu cremă de ouă și nucă de cocos
Jeleurile cu cremă de ouă și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți zahăr de palmier, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Pentru a face crema, bateți ouăle cu zahărul de palmier, crema de nucă de cocos și frunzele de pandan într-un castron, astfel încât aroma pandan să fie împărtășită ouălor. Se strecoară amestecul și se lasă deoparte.
Combinați pulberea de agar-agar și apa într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți și amestecați până când pulberea este complet dizolvată.
Împingeți zahărul în amestec până se dizolvă, dar nu aduceți la fierbere. Se amestecă crema în amestec se lasă să gătească timp de aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul în forme de 1 cană. A se păstra la frigider pentru a permite setarea, aproximativ 2 ore.
Scoateți jeleurile din matrițe pentru a servi.