Jeleu de păpădie

Jeleu de păpădie
Jeleu de păpădie este un condiment care servește 48. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap are 97 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 265 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită flori de păpădie, colorant alimentar, apă și pectină de fructe sub formă de pudră. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt pesto de păpădie , Jeleu de Aspic și Smoothie cu unt de arahide și jeleu .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți florile de păpădie și apă la fiert; se fierbe 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Tapetați o strecurătoare sau o strecurătoare cu patru straturi de pânză de brânză sau un filtru de cafea; pune peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți amestecul de păpădie într-o strecurătoare pregătită. Se strecoară amestecul, rezervând 3 căni de lichid. Aruncați florile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-un cuptor olandez, combinați pectina și lichidul de păpădie rezervat. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se ia de pe foc; adăugați extract și, dacă doriți, colorant alimentar. Îndepărtați spuma. Pune lichid fierbinte în borcane fierbinți sterilizate de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Îndepărtați bulele de aer și reglați spațiul de cap, dacă este necesar, adăugând amestec fierbinte. Ștergeți jantele. Capacele centrate pe borcane; înșurubați benzile până când vârful degetelor este strâns.
7
Puneți borcanele în recipient cu apă clocotită, asigurându-vă că sunt complet acoperite cu apă. Se aduce la fierbere; procesați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți borcanele și răciți.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista