Inimi de palmier Parm

Inimi de palmier Parm
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Hearts of Palm Parm ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de busuioc sfâșiate manual, ceapă, polenta de gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ovăzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu umplutură de fulgi de ovăz Pecan ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Hearts of Palm Dip, și Inimi de salată de palmier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați inimile palmei pe mai multe straturi de prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de lichid. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare pe partea înaltă, la foc mediu până la mediu-mare, până când începe să strălucească. Căutați inimile palmei până se rumenesc pe ambele părți, 2 până la 4 minute în total. Poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o foaie de copt sau pe o farfurie mare. Aruncați uleiul uzat și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați uleiul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând ocazional, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, amestecând constant, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe, fulgii de ardei roșu, 1/2 linguriță de sare și sosul de pește dacă se utilizează. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Simmer, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Sos De PeșteSos De Pește
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Condimentați cu sare suplimentară, dacă este necesar. Turnați cu grijă sosul într - un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Adăugați inimile rumenite de palmier în sos într-un singur strat și presărați peste tot cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Coaceți până când brânza este ușor aurie, aproximativ 10 minute. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 5 minute înainte de servire. Sus cu busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Pentru a servi, împărțiți polenta caldă între 6 boluri și acoperiți cu inimile de palmier și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista