Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran

Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran
Ingredientul Secret (șofran): salata de vinete prăjită cu iaurt de șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 168 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, apă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii, și Orez Cu Iaurt Șofran Cu Pui Și Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o strecurătoare mare, aruncați vinetele cu sarea. Se lasă să se scurgă peste chiuvetă timp de 30 de minute. Nu clătiți. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Aruncați vinetele cu uleiul de măsline pe o foaie de copt căptușită cu Silpat sau pergament. Aranjați vinetele într-un singur strat, apropiate, pe foaia de copt. Se fierbe în treimea superioară a cuptorului, dar nu direct sub broiler, amestecând de 3 ori, până când vinetele sunt moi și abia încep să se încarce, 25 până la 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În timp ce vinetele se prăjesc, combinați șofranul și apa fierbinte într-un castron mic și lăsați să se absoarbă. Odată ce vinetele sunt reci, amestecați împreună șofranul, apa și iaurtul într-un mic robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
șofranșofran
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aranjați vinetele într-un singur strat pe un platou larg. Se acoperă cu sosul de iaurt de șofran, apoi frunzele de busuioc și, în final, nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
șofranșofran
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista