Inghetata cu lapte de unt a lui Bi-Rite Creamery
Inghetata din lapte de unt a lui Bi-Rite Creamery este o fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1131 calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți lapte de unt, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată balsamică de căpșuni Bi-Rite Creamery, Înghețată de ciocolată netedă și moale Bi-Rite Creamery, și Înghețată de Cardamom portocaliu cara Caran de la Bi-Rite Creamery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți baza: într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile pentru a le rupe, apoi bateți jumătate din zahăr (6 linguri). Pune deoparte.
Într-o tigaie grea din oțel inoxidabil, amestecați smântâna, laptele și zahărul rămas (6 linguri) și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în castron cu gălbenușurile de ou. Repetați, adăugând încă 1/2 cană de smântână fierbinte în vasul cu gălbenușurile. Revenind la tigaia cu smântână de pe aragaz, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca crema în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână înapoi în tigaie.
Continuați să gătiți amestecul cu grijă la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, acoperă partea din spate a unei spatule și lasă un semn clar când treceți degetul peste el, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se strecoară baza printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un recipient curat. Puneți vasul într-o baie de gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece. Apoi acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider baza timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte. (În această rețetă, este deosebit de important ca baza să fie rece înainte de a trece la pasul următor; altfel Zara va face ca amestecul să se "rupă" și să-și piardă emulsia.)
Adăugați zeama și vanilia la baza rece și bateți pentru a amesteca.
Congelați în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, congelați cel puțin 4 ore.