Iepure Pilau

Iepure Pilau
Rabbit Pilau este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 666 calorii. Un amestec de iepure, iepure, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore. Această rețetă din rețetele mele are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pilau Kenyan, Okra Pilau, și Pilau cu mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți iepure: Preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți ciupercile uscate și 1/2 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
4
Între timp, presărați iepurele cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Gătiti iepurele, în 2 loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie grea rezistentă la cuptor sau cuptor olandez din fontă emailată la foc mediu 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Iepure întregIepure întreg
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați într-un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați morcovii și usturoiul la picăturile rezervate în tigaie și sotati 4 minute sau până când morcovii se înmoaie. Se amestecă vinul, portul, amestecul de ciuperci și restul de 2 căni de bulion; se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Îndepărtați și aruncați capătul rădăcinii prazului; îndepărtați vârful verde închis al prazului. Legați împreună blatul de praz verde, crengile de pătrunjel și următoarele 2 ingrediente cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Adăugați pachetul de plante medicinale și iepurele în tigaie; aduceți la foc mic și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Braise la 300 timp de 15 minute.
10
Transferați bucățile de coapse de iepure în grătar în tigaie cu jeleu. Braise iepure rămas încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați iepurele rămas în grătar; se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Între timp, aduceți lichidul în tigaie la foc mic la foc mediu și gătiți 15 minute sau până când lichidul este redus la jumătate. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță mică; aruncați solidele. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Scoateți iepurele din oase; tăiați cu 2 furci. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1
Tăiați prazul rezervat pe jumătate pe lungime; clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta granulația și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați prazul în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Topiți 2 Linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați morcovii, următoarele 2 ingrediente și prazul; sotati 2 minute sau până când ceapa și prazul încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 15 minute sau până când orezul este fraged și bulionul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se amestecă iepurele în orez; transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Bateti restul de 2 linguri. unt în lichid cald. Puneți lichid peste pilau înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista