Hummus Vegetal Prăjit
Hummusul vegetal prăjit este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, legume tăiate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hummus Vegetal Prăjit, Împachetări Cu Hummus Vegetal Prăjit, și Pizza Hummus Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie.
Tăiați o pătrime deasupra bulbului de usturoi; stropiți cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați becul în folie.
Așezați vinetele și ardeiul gras pe foaia de prăjituri.
Stropiți 2 linguri de ulei peste legume; aruncați pentru a acoperi.
Așezați usturoiul învelit pe foaia de prăjituri.
Prăjiți descoperit 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește 10 minute.
Scoateți coaja din vinete și ardei roșu.
Tăiați legumele decojite în bucăți mici.
În robotul de bucătărie cu lamă metalică, puneți năutul. Acoperi; proces până la omogenizare. Strângeți pulpa de la bulbul de usturoi în procesorul de alimente.
Adăugați legume prăjite, pastă de tahini, suc de lămâie, sare și boia. Acoperiți; procesați până se amestecă. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați treptat uleiul rămas prin tubul de alimentare; procesați până la omogenizare, oprindu-vă de două ori pentru a răzui părțile laterale. Lingura în vasul de servire.
Se servește imediat cu legume sau se dă la frigider până la servire.