Homemade trei umplutura de carne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 653 calorii, 29G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 23 de minute. Un amestec de oțet de cidru de mere, tulpini de țelină, măsline umplute cu pimento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de varză cu umplutură de carne și sos de ciuperci sălbatice, Condimente De Carne De Casă, și Pâini Individuale De Carne De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere, acoperiți și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Lăsați ouăle să stea 10 minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a curăța și toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Topiți 1/2 cană (1 băț) de unt într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați carnea de vită și carnea de porc; gătiți până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată și jumătate din usturoiul tocat, împreună cu sosul de friptură, oțetul, coaja de lămâie, chimenul și oregano; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este complet frageda si carnea este gatita, 30 de minute. Opriți focul și transferați amestecul de carne într-un castron mare pentru a se răci. Baza de carne poate fi făcută cu până la 1 zi în avans. Puteți acoperi cu folie de plastic și refrigerați până când sunteți gata să faceți restul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos De Friptură
Nonpareils Argintii
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
În același vas mare, topiți restul de 1/2 cană (1 băț) de unt la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul rămas, împreună cu ardeii grași, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 15 minute. Înmuiați pâinea în lapte timp de 3 minute. Strângeți cât mai mult lichid din pâine și apoi sfărâmați-l în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați amestecul de carne înapoi în oală, împreună cu ouăle tocate, cârnații, stafidele, pătrunjelul și măslinele și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Aluat De Pâine De Porumb
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați umplutura într-o farfurie cu unt și coaceți timp de 20 până la 30 de minute până când blatul este rumenit frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se servește cu curcan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt