Homar macaroane și brânză

Homar macaroane și brânză
Nevoie de o felul principal pescatarian? Macaroanele cu homar și brânza ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 615 calorii. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, carne de crab, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane Cu Homar Și Brânză, Homar macaroane și brânză, și Homar macaroane și brânză.

Instrucțiuni

1
Plonjați homar cu capul în oală de apă clocotită; se fierbe 4 minute. Folosind clești, transferați pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați coada și ghearele. Crăpați coada și ghearele și îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Tăiați corpul și cojile în bucăți de 2 inci. Carne rece; coji de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați corpul de homar, cojile de homar și cojile de creveți în tigaie și saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga ceapa si urmatoarele 4 ingrediente; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
9
Se ia de pe foc; se amestecă coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
10
Adăugați 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Se strecoară amestecul în castron, apăsând pe solide pentru a extrage lichid; aruncați solidele. Puneți stocul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați creveți; saut până la doar opac în centru, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor. Tăiați gros creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
14
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați făină; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
16
Adăugați stoc și smântână; fierbeți până când sosul se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
StocStoc
17
Adăugați brânză; se amestecă până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
18
Se ia de pe foc.
19
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Scurgere. Se amestecă homarul, creveții, pastele, crabul și 2 linguri de unt în sos. Se amestecă la foc mediu-mic până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HomarHomar
UntUnt
CrevețiCreveți
PastePaste
SosSos
CrabiCrabi
21
Se servește acoperit cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista