Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Hash de cartofi de somon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1152 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Somon, slănină și Hash de cartofi, Somon prăjit în tigaie cu Hash de cartofi, și Tigaie Somon Cartofi Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați somonul pe o foaie mare de copt cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Stropiți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Se introduce în cuptor și se coace timp de 30 de minute până la fulgi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline. Odată încălzit, adăugați cartofii și prăjiți puțin timp de aproximativ 8 minute până se rumenesc uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți cartofii cu o lingură pliată și așezați-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Folosind 2 furculițe, fulgi somonul, îndepărtându-l în bucăți de pe piele și pliați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Îndepărtați cea mai mare parte a uleiului, lăsând doar câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Se pune la foc mediu și se adaugă ceapa feliată, ardeii feliați și usturoiul și se lasă să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ceapa verde, frunzele de cimbru, ardeiul și ardeiul cayenne. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați cartofii înapoi în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Așezați o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu și umpleți cu câțiva centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește până chiar sub un foc mic.
3
Adăugați un strop de oțet alb și folosind o lingură de lemn, amestecați apa în 1 direcție pentru a crea un mic jacuzzi. Crăpați ouăle și adăugați, câte 1 pe rând, în apa care se rotește. Se lasă să braconaj până la doneness dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Scoateți cu o lingură pliată pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Puneți gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul, apa, sarea și piperul, după gust, într-un blender. Amestecați împreună și apoi începeți încet să turnați untul topit cu blenderul în funcțiune. Opriți blenderul când tot untul a fost încorporat. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar. Subțire hollandaise cu puțină apă, dacă este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos Hollandaise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați hash-ul de somon-cartof pe farfurii de servire sau platou de servire și deasupra cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se toarnă sosul hollandaise peste ouă și se ornează cu sau mărar. Condimentează cu sare și piper, după gust.