Halloween Cupcake Con Fantome

Halloween Cupcake con fantome este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă face 30 de porții cu 114 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1667 de fani. Un amestec de amestec de prăjituri alimentare betty devil, conuri de înghețată cu fund plat, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Halloween Tratează-Fantome Crocante De Nucă De Cocos De Ciocolată, Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, și Vanilie Cupcake - testul final de vanilie Cupcake coapte de 50 de brutari și de numărare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți fiecare con cu 2 linguri de aluat. Puneți la frigider aluatul rămas. Stați conurile în poziție verticală în tigaie pentru brioșe.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Folosiți aluatul rămas pentru a umple cupele de brioșe cu aproximativ două treimi.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes. Salvați pentru o altă utilizare.
În castron mediu, Așezați 1 1/2 căni de zahăr pudră.
Adăugați cremă de marshmallow; se amestecă, presând amestecul pe partea laterală a bolului până se aglomerează. Frământați pe suprafața de lucru, adăugând treptat restul de 1/2 cană de zahăr pudră până când aluatul este neted. Presărați generos zahăr pudră pe suprafața de lucru și pe mâini. Forma fondant în 12 bile (1 1/2 inch fiecare) pe suprafața de lucru; aplatiza fiecare la 5 1/2-inch cerc.
Pulverizați ușor platoul de servire cu spray de gătit pentru a preveni lipirea cupcakes-urilor de farfurie. Întoarceți 1 con cu susul în jos și așezați 1 cerc de fondant peste con, drapând fondantul pentru a forma corpul fantomă.
Așezați 2 chipsuri de ciocolată în miniatură pe față pentru ochi și 1 pentru gură; dacă este necesar, umeziți fondantul cu puțină apă, astfel încât chipsurile să se lipească. Magazin acoperit.