Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală

Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și mărar-Gremolatan portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 303 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mărar, file de mahi-mahi, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Periați foaia de copt cu margini mari cu 1 lingură de ulei.
Se amestecă mărarul și coaja într-un castron mic pentru gremolata.
Așezați sfecla într-un vas de sticlă mediu; adăugați suficientă apă pentru a acoperi sfecla la jumătate. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până la licitație, 8 până la 10 minute. Descoperiți și scurgeți. Sfecla se răcește ușor. Curățați și tăiați în felii groase de 1/4 până la 1/3 inch. Întoarceți sfecla în același castron.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 lingură de gremolata și șalotă.
Se presară sare și piper; aruncă bine. Aruncați verdeața de sfeclă într-un alt castron mediu cu 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Întindeți feliile de sfeclă într-un singur strat pe jumătate din foaia de copt pregătită. Movilă de sfeclă verde pe cealaltă jumătate a foii de copt.
Presărați peștele cu sare și piper; așezați fileurile de pește deasupra verdețurilor de sfeclă.
Periați peștele cu restul de 2 linguri de ulei.
Presărați pește cu 2 linguri gremolata.
Prăjiți pește și legume până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 8 minute. Împărțiți peștele și legumele între farfurii.
Se presară cu gremolata rămasă și se servește.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 491,93; % calorii din grăsimi 72,1; grăsime (g) 39,43; grăsimi saturate (g) 6,40; colesterol (mg) 84,30; carbohidrați (g) 5,42; fibre dietetice (g) 1,72; zaharuri totale (g) 0,83; carbohidrați neți (g) 3,70; proteine (g) 27,70
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.