Halibutul cu capere, măsline și roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 371 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină universală, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Halibut Cu Pepitas, Capere Și Roșii, Penne cu roșii, măsline și capere, și Bruschetta Cu Roșii, Măsline Și Capere.
Instrucțiuni
1
Presărați peștele cu sare și piper. Dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați peștele și saut-ul până se rumenesc ușor și doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Transferați peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați șalotă și ardei roșu zdrobit; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapă Eșalotă
7
Se amestecă roșiile, măslinele, 1/4 cană de busuioc și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Capere
Măsline
Busuioc
8
Adăugați suc de scoici și vin. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Sos
Vin
9
Se amestecă în 1/4 cană busuioc. Sos de sezon cu sare și piper. Puneți sosul peste pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.