Gyoza
Gyozan este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de orez, ulei vegetal, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Gyoza, Gyoza, și Gyoza.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Se amestecă în varză, ceapă, usturoi și morcov. Gatiti si amestecati pana cand varza este moale.
Se amestecă carnea de porc măcinată și oul. Gatiti pana cand carnea de porc se rumeneste uniform si oul nu mai curge.
Preîncălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de varză și porc în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în jumătate peste umplutură și sigilați marginile cu degetele umezite.
În uleiul vegetal preîncălzit, gătiți gyoza aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Puneți apa în tigaie și reduceți căldura. Acoperiți și lăsați gyoza să se aburească până când apa dispare.
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia și oțetul de orez. Folosiți amestecul ca sos de scufundare pentru ambalajele finite.