Gustări Cu Baton De Susan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați gustările cu băț de susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 102 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de amestec de copt biscuiți, unt, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stick cu gustări de Mozzarella, Gustări de fructe gumate de casă (gustări sănătoase pentru copii), și Petrecere Oscar: gustări Crabby și Homemades (cu excepția doar gustări Crabby).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor 2 foi de copt.
Amestecați împreună amestecul de copt și smântâna; amestecați timp de 30 de secunde. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor de făină și frământați de 10 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 5x10 inch.
Tăiați aluatul în benzi late de 1/2 inch.
Așezați benzi pe foile de copt pregătite.
Ungeți fâșiile cu unt topit și presărați semințe de susan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până devin aurii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca să-l Nominalizezi pe Renard Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier