Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Gulasch de vită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 1005 calorii, 35g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Gulasch De Vită, Szegediner Gulasch (gulaș de vită cu varză murată germană) pentru # SundaySupper, și Gulasch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește uleiul într-o oală mare mare, peste medie înaltăcăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți până la auriu și moale, amestecând des, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi și maghiran; gatiti pana lausturoiul se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Usturoi Goya®
4
Adăugați roșiile și gătiți până când amestecul începe să devină roșu închis, amestecând des, aproximativ 3 minute.
5
Adăugați ambele paprikas și amestecați pentru a se amesteca; scoateți de pe foc și lăsați să stea 1 minut pentru ca aromele să se amestece.
6
Adăugați oțet; se amestecă la căldură mediepână când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Adăugați bulion, frunze de dafin și lămâiecoaja; creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Presărați carnea de vită cu sare și piper;se adaugă în oală. Se fierbe la foc mediu-micpână când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional,aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Transferați carnea de vită în castron, lăsând ceapaîn oală. Se fierbe sosul în oală până se reduce la5 cani, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor.Lucrând în loturi, sos de piure în blenderpână la neted; reveniți la oală. Se condimentează cu sareși piper. Întoarceți carnea de vită în oală. Se fierbe până laîncălzit, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor.Se răcește descoperit până se răcește, apoi se acoperă șise răcește. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
În conformitate cu spirituldin acest meniu, turnați un roșu austriac cugulasch. Feilerul fructat și elegant-Artinger2007 Zweigelt (1 USD