Guava și cremă de brânză Pastelitos

Guava și cremă de brânză Pastelitos
Guavan și cremă de brânză Pastelitos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 486 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 42 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Torrejas cubaneze cu Guava - sirop de arțar și cremă de brânză frișcă, Scooped: cremă de brânză și înghețată cu vârtej de Guava, și Guavan și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile treimea superioară și a treia inferioară și preîncălziți cuptorul la 400 F. Liniați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2
Praf ușor blatul și sucitorul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați fiecare în sferturi pentru a face patru pătrate de 6 inci.
5
Bateți crema de brânză, 1/4 cană smântână, suc de lămâie și sare până când este ușoară și pufoasă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
6
Așezați 2 linguri de amestec de brânză cremă în centrul fiecărui pătrat. Distribuiți uniform cuburile de guava între pătrate, aranjându-le deasupra amestecului de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
GuavaGuava
7
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și restul de 2 linguri smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
Periați marginile fiecărui pătrat cu spălare de ou, apoi pliați pătratele în diagonală pentru a forma triunghiuri. Sigilați marginile apăsând-le cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Periați triunghiurile cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Așezați pastelitos pe foile de copt pregătite, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
11
Coaceți până la puf și auriu, 12 până la 15 minute, alternând foile de copt la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
12
Transferați foile de copt pe rafturile de răcire. Se răcește pastelitos pe foi cu 5 până la 10 minute înainte de servire. Poate fi consumat la temperatura camerei. Pastelitos se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista