Grunt
Grunt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 298 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Mârâit De Afine, Mârâit De Afine, și Grunt De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați afinele, apa, 1 cană de zahăr alb și 1 lingură de unt într-o cratiță; gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de afine într-un vas de copt adânc de 1 1/2 până la 2 litri.
Bateți 1/2 cană de zahăr alb și 1 lingură de unt împreună într-un castron până când sunt cremoase. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol separat; se amestecă în amestecul de zahăr-unt.
Adăugați lapte; se amestecă până se încorporează.
Se toarnă aluatul peste afine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și clocotesc, aproximativ 30 de minute.