Greu Face Pâine

Greu Face Pâine
Pâinea tare ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 272 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miere Grâu Cidru Tare Bere Pâine Briose, Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan, și Salată română îmbrăcată cu piure de hamsii, ou fiert tare sfărâmat și mușcături de pâine integrală prăjită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu uleiul, margarina, sarea și 1 1/2 căni de făină; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați pâinea într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 15 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală când este bătută. Se răcește în tigaie 5 minute și apoi se întoarce pe raft și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista