Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Grapefruit P de fructe de fructe bomboane ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 64. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pectină pudră, 1/2 linguriță coajă de grapefruit rasă fin, suc de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Caise P. P. fructe, Capsuni P. P. fructe, și Turcia și Fructe Uscate Pateu.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de hârtie pergament lungă de 16 inci și pliați peste margini, astfel încât să măsoare 8 inci lățime. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu pergamentul, cu cusătura în jos (cele 2 capete lungi vor atârna peste margini). Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai lin posibil în vas, încrețindu-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Puneți 1 cană de zahăr, mere, suc și pectină într-o cratiță medie și bateți pentru a combina.
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Atașați un termometru pentru bomboane în cratiță, adăugați încă 1 cană de zahăr (puneți deoparte restul de 1/2 cană) și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la 220 F, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți din căldură și scoateți termometrul. Se amestecă coaja și colorantul alimentar, dacă se utilizează.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 până la 3 hours.To scoateți P. P. de fructe din tigaie, presărați 1/4 cană din zahărul rămas într-un strat subțire, uniform, de dimensiunea tăvii de copt, pe o tăietură. Răsturnați tigaia și fructul de fructe pe zahăr și îndepărtați și aruncați pergamentul.
Tăiați fructele de fructe în pătrate de 1 inch.
Presărați restul de 1/4 cană de zahăr uniform deasupra și aruncați pătratele în zahăr pentru a acoperi complet. A se păstra într-un recipient acoperit la temperatura camerei sau la frigider până la 2 săptămâni. (În cazul în care fructul absoarbe stratul de zahăr, aruncați bucățile cu mai mult zahăr înainte de servire.)